fbpx

Premium Nutrition

GRATIS VERZENDING boven €50 – SHOP NU
Vraag onze experTs + 31 852 129 659

Retourbeleid

Retourbeleid

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel  hebt om een retour aan te vragen.   

Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw  artikel  in dezelfde staat zijn als waarin u het hebt ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met  labels  en  in  de  originele  verpakking. Je hebt  ook  het  ontvangstbewijs  of aankoopbewijs  nodig. 

Om een retour te starten, kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een retouretiket en instructies  over  hoe  en  waar u uw pakket kunt verzenden. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retour aan te vragen, worden niet geaccepteerd.

U  kunt  altijd contact met ons opnemen voor eventuele retourvragen op [email protected]

Schade en  problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we kunnen evalueren het probleem en maak het  goed.

Uitzonderingen /niet-retourneerbare artikelen 
Bepaalde soorten artikelen kunnen niet worden geretourneerd, zoals bederfelijke goederen (zoals voedsel, bloem en of planten), aangepaste producten (zoals  speciale bestellingen of gepersonaliseerde artikelen), en persoonlijke verzorgingsproducten (zoals  schoonheidsproducten). We accepteren ook geen retourzendingen voor gevaarlijke materialen, brandbare vloeistoffen of gassen. Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt over je specifieke object.

Helaas kunnen we geen retour op sale artikelen of cadeaubonnen accepteren.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat u krijgt  wat u wilt, is door het artikel dat u hebt te retourneren en zodra de retourzending is geaccepteerd, een afzonderlijke aankoop te doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Als je bent goedgekeurd, word je automatisch terugbetaald via je oorspronkelijke betaalmethode. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voor uw bank of creditcardmaatschappij om de terugbetaling ook te verwerken en te posten.

Shopping cart close